Inici | Serveis | L'equip | Contacte
 


Presentació


Fundat l'any 1979 Bufet de Mora és un despatx d'advocats que per la seva especialització està orientat a assessorar tant a empreses i professionals com a particulars. Disposem d'oficines a Barcelona i Girona.

La nostra vocació és actuar de forma preventiva, assessorant i planificant les seves operacions en l'àmbit jurídic i fiscal, evitant en definitiva els problemes que pot provocar la presa de decisions sense un adequat i correcte assessorament legal.

L'experiència professional de més de vint-i-cinc anys de servei ens ha permès créixer en volum de clients al mateix temps que en mitjans humans i materials; disposem de les últimes tecnologies i els hi podem oferir la millor qualitat i compromís.

Prestem un servei integral en tots els àmbits que afecten a l'àrea jurídica, fiscal i laboral. I per això també disposem de la nostra pròpia empresa de serveis comptables i administratius que ens permet oferir de manera directa i sense intermediaris la externalització dels serveis comptables, laborals i administratius de la seva empresa i negoci.

Oferim un tracte personalitzat que facilita la comunicació amb el client i ens adaptem a les seves necessitats. Volem ser els seus assessors de confiança.

Estem a la seva disposició per a atendre qualsevol operativa o consulta que desitgi plantejar-nos en la confiança que sabrem dirigir, gestionar i resoldre-la a la seva plena satisfacció.

Bufet de Mora

  © 2006 Bufete de Mora   Avís Legal
 Barcelona i Girona - Tel: +34 93 215 30 04 - info@bufetedemora.com